Premijera filma o životu princeze Dajane 3. septembra

Zabava - Petak 27.08.2021 - 12:25

Najava za dugo očekivani film "Spencer", koji govori o životu princeze Dajane objavljena je juče. Glavnu ulogu u filmu tumači Kristen Stjuart, a premijera se 3. septembra na Venecijanskom festivalu.

FOTO: Profimedia FOTO: Profimedia
Film govori o vikendu koji je Dajana provela u Sandringamu tokom božićnih praznika 1991. godine. Tada je donela odluku da se razvede od princa Čarlsa.
 
„Decembar 1991. godine: Brak princa i princeze od Velsa odavno je počeo da se raspada. Iako postoje glasine o aferama i razvodu, tokom praznika mora da vlada mir. Jede se, pije i lovi. Dajana zna da će se uskoro sve promeniti“, navedeno je u sinopsisu.
 
Stjuart je na plakatu uplakana i nosi belu haljinu, koja donekle podseća na onu koju je nosila Dajana. Dizajnirali su je Dejvid i Elizabet Emanuel.
 
„Spencer“ je režirao Pablo Laren, a scenario potpisuje Stiven Najt. Muziku je radio Džoni Grinvud iz grupe Radiohead.
 
Glumica je prošle godine govorila o tome koliko joj znači ova uloga.
 
„Ovo je jedna od najtužnijih priča ikada i ne želim samo glumiti Dianu, želim se upoznati sa svakim aspektom njenog života. Vrlo sam uzbuđena zbog ovog filma“, rekla je Stewart.
 
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: