Preminula glumica Keli Preston

Zabava - Ponedeljak 13.07.2020 - 11:51

Američka glumica Keli Preston preminula je u 58 godini od raka dojke, saopštio je danas njen suprug Džon Travolta.

U braku sa Travoltom bila je 29 godina FOTO: AP U braku sa Travoltom bila je 29 godina FOTO: AP
On je rekao da je Preston preminula posle dve godine borbe sa bolešću, prenosi AP.
 
"Teška srca obaveštavam vas da je moja prelepa supruga Keli izgubila dvogodišnju bitku sa rakom dojke. Hrabro se borila uz ljubav i podršku svih nas", rekao je Travolta.
 
U braku sa Travoltom bila je 29 godina i sa njim ima ćerku Elu (20) i sina Bendžamina (9), dok je sin Džet preminuo 2009. godine.
 
Keli je poznata je po ulogama u filmovima Blizanci i Džeri Mekgvajer, a poslednji fim koji je snimila je "Poslednja pesma" sa Majli Sajrus.
 
Inače, njihov sin Džet (16) preminuo je tokom porodičnog odmora na Bahamima kada je doživeo napad koji je bio fatalan po njegov život. Uprkos očajničkim pokušajima da ga ožive, tinejdžer je preminuo u porodičnoj kući na Bahamima, potvrdio je tada advokat porodice Travolta Majkl Osi. Prema njegovim rečima, Džet je i ranije imao napade.
 
Njegovi roditelji su u prošlosti govorili da je Džet patio od Kavasaki sindroma, retkog stanja koje može dovesti do oboljenja srca. Kavasaki bolest najćešće se javlja kod dece, sa 80 odsto pacijenata mlađih od pet godina, i češće oboljevaju dečaci nego devojčice.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: