Preminuo Rajko Dujmić

Zabava - Sreda 05.08.2020 - 12:12

Rajko Dujmić (65) preminuo je od posledica saobraćajne nesreće, prenosi Jutarnji.hr.

Glavni autor hitova Novih fosila FOTO: Cropix Glavni autor hitova Novih fosila FOTO: Cropix
Kantautor je zadobio ozbiljne povrede kada je prošle srede oko 17.15 sati u stravičnoj nesreći u mestu Stari Laz, na području Ravne Gore, izgubio nadzor nad svojim VW Tiguanom zagrebačkih registarskih oznaka i sleteo u provaliju.
 
Zbog neprilagođene brzine sleteo je s kolovoza po izlazu iz oštre leve krivine na tom delu kolovoza, potom udario kameni zidić i šljivu da bi se zaustavio oko pet metara ispod nivoa puta, odnosno desetak metara nad provalijom. Od pada ga je zadržalo granje.
 
Nakon nesreće u kojoj mu je teško povređena glava Dujmić je bio u komi, priključen na respirator u Jedinici intenzivne nege na Sušaku.
 
Rajko Dujmić bio je hrvatski muzičar i kompozitor, a široj publici poznat je kao frontmen grupe Novi fosili, u kojoj je i proveo najveći deo karijere, a osim što je pevao, svirao je čak tri instrumenta – klavijature, violinu i gitaru.
 
Rođen je 7. avgusta 1954. godine u Zagrebu.
 
Njegova porodica, navode hrvatski mediji, odlučila se za human čin - doniraće njegove organe kako bi nekome spasili život.
Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: