Prijatelji bivših supružnika tvrde: Bred i Dženifer su u vezi, već godinama nisu bili tako srećni

Zabava - Nedelja 26.01.2020 - 13:02

Najbliži prijatelji slavnog para Bred Pita i Dženifar Aniston tvrde da bivši supružnici pokušavaju da obnove stari odnos

"Trebalo joj je puno vremena, ali sve mu je oprostila" FOTO: Getty Images
Trebalo joj je puno vremena, ali sve mu je oprostila, rekao je prijatelj Dženifer Aniston. Nisu se ni njeni ni Bredovi prijatelji suzdržavali da pričaju o njihovoj romansi za strane medije
 
Holivudski zlatni par Bred Pit (56) i Dženifar Aniston (50) ponovno su u vezi, piše Miror. Njihovi najbliži prijatelji ispričali su medijima kako bivši supružnici pokušavaju da obnove stari odnos. Kažu kako je par bio najmanje pet puta na sastanku pre nego su se sreli na crvenom tepihu i izazvali lavinu komentara. Čak su i božićne praznike proveli zajedno u njenoj vili.
 
- Mislim da ona njega nikad nije ni prestala da voli, iako joj je slomio srce kad je otišao s Anđelinom Džoli. Trebalo joj je puno vremena, ali sve mu je oprostila. To je glavni korak ako želite da krenete dalje - rekao je prijatelj glumice.
 
Ni Bredovi prijatelji nisu se sudržavali da pričaju o ovoj temi.
 
- Jedino o čemu priča je Dženifer. Obnovili su svoju romansu i nisam ih video ovoliko srećne već godinama - rekao je Bredov kolega iz filmova čiji identitet strani mediji nisu želeli da otkriju.
 
Kada su Breda na crvenom tepihu pitali da li će mu Dženifer praviti društvo na dodeli Oskara, Bred se nasmejao, pocrveneo i rekao kako nema pratnju. Kada su Dženifer novinari upitali o vezi s Bredom, imala je spreman odgovor.
 
- To je smešno. O čemu sve ljudi neće pričati - rekla je Džen.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: