Priznanje vokalnoj radionici "Bistrik" na takmičenju "Konstantin Veliki"

Zabava - Petak 30.04.2021 - 11:33

Eevačica Bilja Krstić, koja je, pre nekoliko godina, osnovala vokalnu radionicu "Bistrik", podelila je sa pratiocima na "Fejsbuku" lepu vest upravo na tu temu.

FOTO: Instagram FOTO: Instagram
Radionica je dobila priznanje za najboljeg izvođača u kategoriji "vorld mjuzik" na aktuelnom međunarodnom muzičkom takmičenju "Konstantin Veliki" u Nišu.
 
- Presrećne smo jer je "Bistrik" osvojio najviše poena (91,8) u kategoriji - radosno će Krstićeva za "Novosti", koja će vaskršnje praznike provesti na Srebrnom jezeru.
 
- Ovo je druga godina kako postoji festival u organizaciji Fakulteta umetnosti Univerziteta u Nišu, i održava se putem interneta. Svi znamo koliko je bilo teško ovih godinu dana organizovati bilo kakav čas, susret, probu.
 
Velika je bila radost kada smo se videle u Radio Beogradu koji nam je mnogo pomogao - pre svega direktor tehnike Zorana Bojičić i ekipa, na čelu sa sjajnim toncem LJubinkom Gordićem, napravivši odličan osmominutni snimak u holu radija.
 
Lepa vest nas je mnogo obradovala, i već pravimo nove planove. Najvažniji sledeći događaj će biti završni godišnji koncert radionice u Beogradu.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: