Proslava dve decenije Exita 2021. godine uz Dejvida Getu, DJ Snake i DJ Eric Pryze

Zabava - Sreda 29.07.2020 - 13:54

Obeležavanje dve decenije dvostrukog evropskog festivalskog šampiona iz razumljivih razloga pomereno je na sledeće leto, a ako je suditi po prvim imenima, naredno festivalsko izdanje može biti i najjače do sada.

Ekskluziva ostavljena za zatvaranje mts Dance arene FOTO: Promo Ekskluziva ostavljena za zatvaranje mts Dance arene FOTO: Promo
Od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinsku tvrđavu stižu neke od najvećih svetskih zvezda čiji planetarni hitovi su samo na You Tube-u sakupili čak 33 milijarde pregleda! Listu prvih objavljenih imena predvode najuticajniji svetski muzički producent i DJ David Guetta, njegov sugrađanin i izazivač za titulu vodećeg planetarnog hitmejkera DJ Snake, dvostruki lider "Bilbordove" liste singlova i jedan od najvećih repera današnjice Tyga, superzvezda nove generacije i miljenik domaće publike Boris Brejcha. 
 
Posebna ekskluziva ostavljena je za zatvaranje mts Dance arene kada će specijalno za ovu priliku nastupiti godinama unazad najtraženiji DJ Eric Prydz u specijalnom b2b izdanju sa kultnim Four Tetom, kome će ovo biti prvi nastup u Srbiji. Na jubilarni EXIT stižu i indie heroji Metronomy, dobitnik Gremi nagrade za životno delo i živa ikona panka Marky Ramone, metal legende Sepultura, sjajni Denis Sulta, Dax J i Kobosil, hard rock dame Thundermother te neki od vodećih regionalnih izvođača kao što su Laibach, Goblini, Marko Nastić, Massimo, After Affair, Ilija Djoković, Kristijan Molnar, Insolate, Lag i mnogi drugi.
 

 
Objavljenim izvođačima će se uskoro pridružiti i brojni drugi, uz još više iznenađenja jer će se EXIT u 2021. godini održati u punoj snazi, na 40 festivalskih bina i zona! Novi, ograničeni kontigent promo ulaznica sa popustom od 50% po ceni od 6.490 dinara u prodaji će se naći u petak, 31. jula tačno u podne. 
 
Svi koji žele da ugrabe povoljne ulaznice moraće da požure, jer će promo cena važiti samo do 8. avgusta, odnosno do isteka zaliha. Sve do sada kupljene ulaznice za 2020. važiće za festivalsko izdanje 2021. pri čemu će svi kupci koji ih sačuvaju otključati posebna iznenađenja, među kojima je i mogućnost osvajanja doživotne ulaznice za EXIT!
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: