Rasprodat smeštaj u blizini Vudstoka uoči 50. godišnjice legendarnog koncerta

Zabava - Utorak 01.01.2019 - 14:26

Predstojećeg leta će se održati koncert na 50. godišnjicu Vudstoka, a smeštaj je već teško naći u toj ruralnoj oblasti u saveznoj državi Njujork.

50 godina od legendarnog koncerta FOTO: Pixabay 50 godina od legendarnog koncerta FOTO: Pixabay
List "Tajms herald rekord of Midltaun" (The Times Herald-Record of Middletown) preneo je da su mnogi moteli, prenoćišta i ponude s Airbnba već rasprodati u okrugu Salivan, ruralnoj oblasti na oko 140 kilometara severozapadno od grada Njujork.
 
Koncertni prostor "The Bethel Woods Center for the Arts", napravljen u mestu Betel gde je održan originalni Vudstok, najavio je prošle nedelje da će organizovati zlatnu godišnjucu od 16. do 18 avgusta.
 
Većina motela blizu tog prostora je rasprodata već neko vreme, preneo je Asošiejtid pres.
 
Spekuliše se da bi na 50. godišnjicu mogle nastupiti grupe Daft Punk, Coldplay, Pearl Jam, Foo Fighters, The Who, koja je svirala i pre pola veka, i Chainsmokers.
 
Takođe bi mogli nastupiti Santana, koji je svirao i pre 50 godine, Brus Springstin, Eminem, Arijana Grande, Weeknd, Elton Džon, Bon Džovi i Pink.
 
Prvom Vudstoku koji je organizovan od 15. do 18. avgusta 1969. prisustvovalo je oko 400.000 ljudi.
 
Nastupali su Riči Hevens, Jefferson Airplane, The Who, Džoan Bajez, Džimi Hendriks, Santana, Džo Koker, Grateful Dead, Krozbi, Stils, Neš i Jang, i mnogi drugi.
Radio 021, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: