Reditelj filmova o superherojima: Takvi filmovi su postali dosadni

Zabava - Nedelja 25.07.2021 - 10:00

Džejms Gan, redatelj filmskih hitova kao što su uspešni i hvaljeni "Guardians of the Galaxy" i "Suicide Squad" u nedavnom intervjuu se osvrnuo na veliki broj filmova o superherojima i izjavio nešto što je mnoge iznenadilo.

‘Iron Man’ FOTO: Marvel ‘Iron Man’ FOTO: Marvel
Naime, u sklopu promocije novog „Suicide Squad-a“, Gan je za The Irish Times izjavio da je većina savremenih filmova o superherojima „glupa“, te da su mu „dosadni“.
 
Uporedio ih je s mnogim dominantnim žanrovima koji su s vremenom iščezli.
 
„Znamo šta se dogodilo s filmovima o kaubojima i ratnim filmovima. Ne znam, ne morate biti genijalac da biste sve povezali i videli da postoje ciklična kretanja što se filmova tiče i jedino što se nadam je da će budućnost filmova prema stripovima i filmova o superherojima biti to da će se menjati. Jako su glupi, a većina trenutnih mi je jako dosadna“, rekao je Gan i dodao:
 
„Kad se pojavio ‘Iron Man’, bio sam zagrejan. I bilo je predivno gledati ih. No, ako se ne promene, postaće jako dosadni“, zaključio je on.
Nova.rs, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: