Ricky Martin i njegov muž dobili kćerku

Zabava - Sreda 02.01.2019 - 14:11

Ricky Martin objavio je da su on i njegov suprug Jwan Yosef dobili kćerku. Pevač je najavio dolazak kćeri slikom na Instagramu na kojoj se vide njene malene ruke.

Ricky želi još osmoro dece! FOTO: Getty Images Ricky želi još osmoro dece! FOTO: Getty Images
“Srećni smo što možemo da podelimo sa vama da smo postali roditelji prelepe i zdrave devojčice koja nosi ime Lucia Martin-Yosef. Ovo su posebni trenuci az našu porodicu i jedva čekamo da vidimo šta će nam ova beba doneti. Ona, njena predivna praća, ja i Jwan smo se zaljubili u nju,” napisao je on na Instagramu na španskom i engleskom jeziku.
 
Istu fotografiju objavio je i njegov suprug, koji je devojčicu pozdravio i na arapskom.
 
U januaru 2018. godine, Martin je za E! News otkrio da želi još osmoro dece.
 
“Želim još četiri para blizanaca. Voleo bih da imamo veliku porodicu, ali mnogo toga se dešava u ovom trenutku. Mnogo posla, venčanje…” ispričao je Ricky, koji je za sinove rekao da su neverovatni.
 
“Mnogo toga se dešava, tako da moramo da odredimo prioritete, a potom se spremimo za još dece.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????Nos emociona anunciar que nos hemos convertido en padres de una hermosa y saludable niña a la que hemos llamado Lucía Martin-Yosef. Esto ha sido sin duda un cumpleaños y celebración de la Navidad única en nuestras vidas. Tanto sus hermanos como Jwan y yo estamos completamente enamorados de nuestra beba y agradecidos de poder comenzar este 2019 con el mejor regalo que podíamos recibir, el regalo de la vida. ???????? We are beyond happy to announce that we have become parents to a beautiful and healthy baby girl, Lucia Martin-Yosef. It has been a special time for us and we cant wait to see where this stellar baby will take us. Both her beautiful brothers and me and Jwan have fallen in love with Lucia ❤

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Tračara, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: