Ronaldo se “ČASTIO” za rođendan Bugatijem od 8 mil. EUR

Zabava - Subota 13.02.2021 - 12:36

Jedna od najboljih i najplaćenijih fudbalera sveta, Kristijano Ronaldo je za svoj 36. rođendan kupio redak automobil, Bugatti Centodieci vredan osam miliona evra, koji će biti proizveden u samo deset primeraka.

FOTO: EPA FOTO: EPA
Ipak, portuglaski as će morati da pričeka neko vreme da testira novog ljubimca s obzirom na to da je Bugatti proizvodnju ovog modela započeo tek pre nekoliko nedelja i očekuje se da će biti gotov do 2022. godine.
 
Ronaldo je inače poznat kao veliki kolekcionar automobila i redovni je kupac Bugatti vozila. Prethodno je kupio modele kao što su Veyron, Chiron i La Voiture Noire, a najnoviji Bugatti Centodieci sa 1600 konjskih snaga moći će da razvije brzinu od 100 kilometara na sat za 2,4 sekunde.
 
Osim toga, fudbaler Juventusa poseduje i Ferrari F430, Phantom Rolls-Royce, Lamborghini Aventador i kultni Maserati GranCabrio.
 
Bentley Continental GTC je još jedan lepotan u Ronaldovoj kolekciji, a McLaren Senna, koji je kupio za 750.000 funti u julu, jedna je od njegovih novijih kupovina.
 
Njegova devojka Georgina Rodriguez takođe ga je iznenadila sa Mercedes G karavanom od 600.000 funti za njegov 35. rođendan, ali Bugatti Centodieci će ih verovatno sve zaseniti.
 

BizLife, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: