Sa samo 18 godina peva naslovnu numeru za film o Bondu – Bili Ajliš

Zabava - Sreda 15.01.2020 - 12:32

Bili Ajliš je autor i izvođač numere koja prati novi film o Džejmsu Bondu. Ona je najmlađi muzičar koji je ikada snimio pesmu o najpoznatijem svetskom tajnom agentu.

Još uvek u šoku FOTO: Getty Images Još uvek u šoku FOTO: Getty Images
Iako je u decembru napunila tek 18 godina, Bili je već vlasnica albuma koji je „broj jedan“ na mnogim top-listama. Takođe je najmlađi umetnik koji ima četiri nominacije za nagradu Gremi. 
 
Sada je dobila još jednu vrstu priznanja, i postala najmlađi izvođač naslovne numere filma o agentu 007. Pesmu je napisala sa starijim bratom Fineasom.
 
„Ludo je biti deo ovoga na bilo koji način. 'Džejms Bond' je najslađa filmska franšiza koja je postojala. Još sam u šoku“, rekla je Bili.
 
Pesme za prethodna ostvarenja o Bondu uvek su prolazile dobro kod publike. Među njima su hit u izvođenju Adel – Skajfol i Spektra koja je za najbolju originalnu pesmu, osvojila i nagradu Oskar.
 
Poslednji film o Bondu, koji bi trebalo da se nađe u bioskopima u aprilu, nosi naslov Nema vremena za umiranje. Očekuje se da će to biti i poslednji nastup Danijela Krejga u ulozi Bonda.
 

RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: