Sara Džesika Parker radi u sopstvenoj prodavnici cipela

Zabava - Nedelja 07.02.2021 - 13:44

Sara Džesika Parker nesumnjivo je najveća modna ikona dvehiljaditih godina. Da ona prosto živi modu i živi za svoje cipele, svedoče i najnovije fotografije iz prodavnice obuće u kojima mušterije uslužuje upravo holivudska zvezda.

Sara u svojoj radnji FOTO. Profimedia Sara u svojoj radnji FOTO. Profimedia
Sara je liniju cipela pod svojim inicijalima lansirala pre nekoliko godina pozajmivši jedan od najčuvenijih citata iz serije “Seks i grad” koja ju je učinila globalnom megazvezdom – “Možda ne znam mnogo o muškarcima, ali o cipelama sve znam.”
 
Njujorška flagship adresa otvorena je neposredno pred lokdaun, i kako pogađate, nije imala mnogo prilike da se razvije. Međutim, Sara je to prihvatila kao izazov na koji će odgovoriti koristeći svoj neupitni starpower.
 
U intervju za januarsko izdanje magazina Town&Country ponosno je istakla kako će često i sama raditi u radnji na Menhetnu, te čak i dostavljati online porudžbine u komšiluku, prenosi “Noizz”.
 
Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: