Šarlot Ouberi, prekjuče nepoznata pevačica, danas svetska internet zvezda

Zabava - Petak 21.02.2020 - 13:41

Moderne bajke su moguće. Ako ne verujete, pitajte Šarlot Ouberi, pevačicu iz Londona koja godinama nastupa na svadbenim i drugim veseljima, a sada joj se, nakon tridesetak sekundi pred kamerom u metrou, možda smeši svetska karijera.

Moderne bajke su moguće FOTO: Instagram Moderne bajke su moguće FOTO: Instagram
Najnovija internet senzacija Šarlot Ouberi pravi je primer osobe koja se našla na pravom mestu u pravom trenutku. Naravno, ako se bude ostvarilo sve ono što joj mediji predviđaju. 
 
U pitanju je vrhunska pevačica, u to nema sumnje i to je prepoznao svaki korisnik mreža u proteklih nekoliko dana koji je pogledao video-klip u kojem Kevin Frešvoter presreće ljude po britanskoj prestonici uz zahtev da nastave da pevaju pesmu kada on započne.
 
Iznenađena Šarlot stidljivo je nastavila da peva hit iz filma Zvezda je rođena, a zatim je „pustila glas“ i Lejdi Gagin Shallow u izvođenju „dame iz podzemne železnice“ obišao je svet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#princecover #purplerain #live swipe right

A post shared by Charlotte Awbery (@charlotteawbery) on

 
Šarlot iz Londona do sada je nastupala na svadbama i zabavama. Taj posao, osim prihoda za život, godinama joj donosi brojna zadovoljstva: redovne nastupe, kontakt sa ljudima, divnu garderobu, putovanja... Ipak, ne i ono za čim žudi svaki izvođač – sopstvene hitove, verne obožavaoce, veliku karijeru i svetsku slavu. 
 
Jasno je bilo da je reč o nekome sa zavidnim iskustvom i pre nego što je Kevin pitao Šarlot da li je pevačica. Pitanje koje se nameće je zašto ranije nismo čuli za nju. Gledajući nalog na Instagramu gde kači fotografije i neretko snimke na kojima izvodi svetske hitove, reklo bi se da, osim na besprekornom pevanju, Obrijeva ozbiljno radi na izgledu i stilu. 
 
Na osnovu reakcija nakon globalne popularnosti zahvaljujući činjenici da je internet uradio ono što je trebalo (Internet do your thing), sigurno je da je ova pevačica iz Londona pokušavala da stigne do muzičke scene, tj. one „ozbiljnije“.
 
Šta je tačno bio večiti kamen spoticanja u ovom momentu možda nije ni važno, ali na zrnce sreće na koje je pre velikog uspeha neophodno nabasati Šarlot je naletela u punoj brzini i to na mestu gde je to verovatno najmanje očekivala. Na metro stanici. Ali je bila potpuno spremna.   
 
Glasine o ponudama za snimanje albuma počele su da se šire odmah nakon požara koji je izazvao video-snimak iz metroa koji je do sada pogledalo 17 miliona ljudi na Fejsbuk nalogu Kevina Fišvotera. 
 
Prve rezultate pokazuje njen Instagram nalog koji je do utorka imao oko 7,000 pratilaca, a trenutno više od 250,000 i svakodnevno se njihov broj povećava. 
 
Nije poznato da li i Bi-Bi-Si ima neki plan koji se tiče Šarlot, ali bi odličan potez bio poslati je u Rotredam na 65. takmičenje za „Pesmu Evrovizije“. Glas, stas i glasače širom Evrope i planete sigurno ima, samo joj nedostaje pesma.  
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: