Šer na ivici egzistencije: Potrošila milione

Zabava - Petak 27.11.2020 - 13:28

Poznata pevačica Šer potrošila je svoje bogatstvo na skupa lečenja. Pored toga, kako prenose strani mediji, do nemaštine su je dovela loša ulaganja i nekontrolisano rasipanje novca.

“Bila sam stalno bolesna “Bila sam stalno bolesna" FOTO: Profimedia
Poznata pevačica koja je zarađivala milione, napravila je veliku pauzu u karijeri, a sada je navodno na ivici egzistencije, prenose strani mediji.
 
Naime, njoj je još krajem osamdesetih dijagnostikovan Epstejn-Bar virus, vrsta herpesa, koja može da uzrokuje otkazivanje organa, kao i nekoliko vrsta kancera.
 
“Bila sam stalno bolesna, skoro da me je ubila upala pluća. Lekari su mi prvo govorili da sam luda i da preterujem, ali ipak su otkrili da sam teško bolesna”, rekla je pevačica za strane medije.
 
Zbog zdravstvenog stanja Šer je morala da napravi pauzu u karijeri, jer više nije mogla da izdrži nastupe, kao ni turneje. Kako bi imala od čega da živi, pevačica je porekla počela da snima reklame.
 
Međutim, reklame ne donose toliko para kao njeno primarno zanimanje. Pored toga što je mnogo novca potrošila na neuspela lečenja, pevačica je izgubila svoje bogatstvo zbog nekontrolisanog trošenja, kao i loših ulaganja.
Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: