Serija The Witcher obara Netflix rekorde

Zabava - Petak 24.01.2020 - 12:10

Serija The Witcher je oborila sve rekorde na Netlixu. Premijera fantazije je bila nedavno i od tada suvereno vlada streaming servisom. Netlix je saopštio kako je seriju pogledalo 76 miliona naloga. A to je najbolje otvaranje nove serije na popularnom streming servisu IKAD.

Već je potvrđena i druga sezona FOTO: Promo Već je potvrđena i druga sezona FOTO: Promo
Prva sezona ima i ocenu 8.4 na IMDB što je izuzetan rezultat. Glavnu ulogu tumači Henry Cavill a njegov lik Geralt of Rivia je već postao omiljen u popularnoj kulturi pa je net prepun mema i gifova.
 
Ako vas zanima malo poređenja i statistike evo još podataka. Drugu sezonu serije You pogledalo je 54 miliona naloga u prve četiri nedelje. Film 6 Underground u kome Ryan Reynolds igra glavnu ulogu je video 83 miliona naloga.
 
ALI!
 
Netflix je promenio način brojanja pregleda. Ranije je bilo potrebno da neko sa naloga pogleda bar 70 posto filma ili epizode da bi se smatrala odgledanom. Sada je dovoljno da kliknete na naslov i gledate bar dva minuta, a Netflix će smatrati da je sadržaj pregledan.
 
Ovako broje i druge velike platforme. “Naša nova metodologija je slična BBC iPlayer i njihovom rangiranju na osnovu zahteva sadržaja”, objasnio je Netflix.
 
U svakom slučaju serija The Witcher će nastaviti da bude gledana i u mesecima pred nama. Zato je već i potvrđena druga sezona. Producentkinja Lauren S.Hissrich je to najavila još u novembru. Datum premijere nije zvanično objavljen još uvek iako se očekuje da bude tokom 2021 godine.
 
Ostale uloge tumače Freya Allan, Anya Chalotra, Mimi Ndiweni, Eamon Farren…
 

Domino magazin, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: