Šeron Stoun ima nalog na sajtu za upoznavanje, ali niko joj nije verovao

Zabava - Utorak 31.12.2019 - 14:01

Šeron Stoun se požalila na svom nalogu na „Tviteru“ da joj je blokiran profil na aplikaciji za upoznavanje partnera „Bambl“, jer su korisnici prijavili da je lažan.

Šeron je „otvorena za upoznavanje“ FOTO: Pixsell Šeron je „otvorena za upoznavanje“ FOTO: Pixsell
Glumica Šeron Stoun, koja osim što je osvojila Zlatni globus zbog svojih glumačkih kvaliteta, važi za jednu od najprivlačnijih holivudskih diva i u 62. godini, požalila se da joj je blokiran nalog na aplikaciji za upoznavanje, jer su drugi korisnici prijavili njen profil, ne verujući da je originalan.
 
Najpoznatija po kultnoj sceni iz filma Niske strasti iz 1992. godine, Šeron se na svom nalogu na Tviteru upitala zašto svi misle da to „nikako ne bih mogla biti ja“ i zamolila da joj omoguće da se vrati u „košnicu“, kako se popularno naziva članstvo na ovoj aplikaciji.
 
Aplikacija Bambl koja sebe opisuje kao mesto za zbližavanje dobrih ljudi, ubrzo je odblokirala njen nalog, naglasivši da su počastvovani što „Gospođa Stoun želi da bude deo 'košnice'“.
 
„Budući da je u pitanju takva ikona, razumljivo nam je što je toliko naših korisnika smatralo da je isuviše dobro da bi bilo istinito pošto su primetili da na njenom profilu nije bilo fotografije“, rekao je predstavnik Bamblia Si-En-Enu.
 
Urednica aplikacije Bambl, Kler Okonor, dodala je na svom nalogu na Tviteru, da se nada da će joj sada biti lakše da „nađe svoj med“.
 
Šeron Stoun se 1984. godine udala za producenta Majkla Grinberga, ali su se razveli već posle tri godine. Njen drugi brak sa novinarom Filom Bronstajnom trojao je od 1998. do 2004. godine.
 
Poznata glumica nije krila i javno je govorila da je „otvorena za upoznavanje“. Inače, Bambl je aplikacija za upoznavanje namenjena ljudima koji žele romantičnu i prijateljsku vezu. Razlikuje se od sličnih jer u njoj žene moraju prve da pošalju poruku.
 
U intervjuu za časopis Gracija 2018. godine, Šeron Stoun je navela da ima velika očekivanja od muškaraca u svom životu.
 
„Samo ja nisam od onih žena koje misle da muškarac treba da ih definiše. Mene su učili da život sa muškarcem nije ugovor, već stvarno partnerstvo, a to je vrlo teško pronaći“, požalila se poznata glumica.
 
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: