Šeron Stoun ponovo o sceni iz "Niskih strasti": "Mislili su da sam luda, malo sam bila plaćena"

Zabava - Sreda 16.02.2022 - 14:48

Glumica Šeron Stoun je u martovskom izdanju časopisa "InStyle" govorila o filmu koji ju je proslavio, naravno o "Niskim strastima" reditelja Pola Verhovena.

FOTO: EPA FOTO: EPA

Ona je prokomentarisala kako je zadržala svu odeću iz trilera, jer, kako je navedno, nije bila mnogo plaćena za tu ulogu – 500.000 dolara. To ne deluje kao mala suma, ali jeste u poređenju sa 14 miliona dolara, koliko je dobio njen kolega iz filma Majkl Daglas.

Šeron Stoun je takođe rekla da je učestvovala u odabiru bele mini haljine sa odgovarajućim kaputom tokom scene ispitivanja, gde je raširila noge.

 "Svi kostimi u filmu su imali taj efekat. Nisam mogla da verujem koliko je to bilo uzbudljivo i svi neverovatni kostimi koji su pravljeni samo za mene. U ugovoru je bila stavka da mogu da zadržim odeću. Ljudi su mislili da sam luda, ali istina je da nisam bila mnogo plaćena u poređenju sa mojim muškim kolegom. Zaradila sam 500.000 dolara, Majkl 14 miliona dolara. Tako da je čuvanje mojih kostima bila zaista pametna stvar", rekla je glumica koja je razgovarala sa spisateljicom Dženifer Feriz.

"Naravno, najupečatljivija je bela haljina i kaput koji sam nosila na sceni u sobi za ispitivanje", rekla je Stoun i nastavila:

"Sećam se da sam pitala reditelja, Pola Verhovena, šta želi da obučem za to. U šali je rekao: "Nije me briga da li nosiš rolku i kosu u punđi. Pa sam rekla: "Dobro, jer sam to mislila",navela je glumica.

Kostimograf Elen Mirodžnik dizajnirala je haljinu.

Scena je trebalo da bude dosadna, gde Šeron Stoun koja sedi u stolici veći deo vremena, ali je reditelj pronašao način da je učini zanimljivom.

"Kada smo snimali deo (gde Ketrin prekrsti noge), reditelj me je zamolio da skinem donji veš, jer je rekao da belo reflektuje svetlost. Pa ja jesam. A snimatelj mi je rekao da ništa ne vidi. U to vreme, monitori su bili mnogo manje sofisticirani nego sada, pa čak i kada su mi puštali scenu, nisam videla nikakve probleme", rekla je Šeron, piše Daily Mail.

Ali kada je videla film pre objavljivanja, mogla je da vidi mnogo više.

"Bilo bi mnogo poštenije i razumnije da su mi to prvo pokazali… Tako da sam razgovarala sa svojim advokatom, odvagao je svoje mogućnosti i onda doneo odluku da dozvolim da scena ostane takva kakva jeste. Kada se osvrnem na to, i dalje mislim da je to bio pravi izbor za film, čak i ako mi je trebalo neko vreme da dođem do tog zaključka", rekla je Šeron.



Na premijeri filma bila je sa prijateljicom Fej Danavej.

"Nikada neću zaboraviti trenutak kada se završio. U bioskopu je bila potpuna tišina, a Fej me je uhvatila za ruku i rekla: “Ne mrdaj”. Konačno je publika počela da navija, a Fej je rekla: "Sada si velika zvezda i svi mogu da te poljube u zadnjicu". (smeh) Zaista sam osetila kako se moj život promenio u tom trenutku", rekla je Šeron.

Šeron Stoun ćemo gledati u drugoj sezoni serije "Stjuardesa" (The Flight Attendant) na platformi HBO Max.

OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: