Simpsonovi pogodili napad na Kapitol, evo šta predviđaju za Bajdenovu inauguraciju

Zabava - Petak 08.01.2021 - 11:46

PROROČKI nastrojeni tvorci američke serije "Simpsonovi" opet su pogodili u metu - predvideli su još 17. marta 1996. godine nasilje koje se u sredu desilo na Kapitol Hilu, nakon što su pristalice Donalda Trampa upale u Kapitol, kako bi sprečile overu Kongresa o izbornoj pobedi Džoa Bajdena.

"Kućica na drvetu horora 31" Foto Jutjub printskrin
Naime, u 18. epizodi sedme sezone čuvene crtane serije "Porodica Simpson", pod nazivom "Dan kada je nasilje umrlo", vide se likovi, koji nisu prikazani kao ljudi, kako jurišaju na Kapitol držeći puške, pa čak i bombe. U istoj epizodi, klovn Krasti predstavlja "Ja sam amandman koji će biti", pokušaj da se ustavnim amandmanom zabrani paljenje zastave.
 
Ipak, ono što je na društvenim mrežama obišlo planetu brzinom munje, jeste predviđanje "Simpsonovih" za 20. januar 2021. To je zvanični datum inauguracije novog američkog predsednika Džoa Bajdena. Slika koju su korisnici "Tvitera" delili je iz epizode "Kućica na drvetu horora 31".
 
Bila je to četvrta epizoda, 32. sezone serije, koja je prikazana 1. novembra 2020. Ona pokazuje Springfild u haosu, zasut apokaliptičnim slikama, dok Homer Simpson sedi naoružan na krovu svoje kuće. Ispod piše datum - 20. januar 2021. Mnogi tviteraši se pitaju da li bi ovo moglo da bude još jedno, od mnogih predviđanja u seriji...
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: