Simpsonovi predvideli i HENKSOVU SAMOIZOLACIJU zbog korona virusa: Poznata serija ponovo postala goruća tema u svetskoj javnosti

Zabava - Petak 13.03.2020 - 13:12

Vest da je čuveni holivudski glumac Tom Hanks pogođen korona virusom šokirala je fanove širom sveta, a isti je dijagnostikovan i njegovoj supruzi Riti Vilson.

I ovo predvideli FOTO: Printscreen I ovo predvideli FOTO: Printscreen
Animirana američka TV serija "Simpsonovi" poznata je po svojoj neobičnoj sposobnosti da predvidi velike svetske događaje - od izbora američkog predsednika Donalda Trumpa, prepirke sa mašinom za glasanje u SAD-u i krize ebole 2014-2016.
 
Tvrdnja koja ostavlja bez daha je da se Henks u dugometražnom filmu "Simpsonovi" iz 2007. godine samoizolovao i rekao: "Ako me vidite, ostavite me!". 
 
O ovome danas pričaju širom sveta, a Simpsonovi ne samo da su predviđali izbijanje virusa, već su nam i ponudili rešenje u obliku džinovske kupole koju je jednom prilikom postavila Agencija za zaštitu životne sredine.
 

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: