Sin Sare Džesike se pojavio u seriji „Seks i grad“ u jednoj od omiljenih scena VIDEO

Zabava - Utorak 14.12.2021 - 12:03

Sara Džesika Parker došla je na premijeru nove sezone serije "Seks i grad" u društvu sina Džejmsa, a malo ko zna da je on još kao beba imao scenu u čuvenoj priči o Njujorčankama u potrazi za ljubavlju.

Sara sa mužem Metjuom Broderikom i sinom Džejmsom Vilkijem Broderikom FOTO: Profimedia Sara sa mužem Metjuom Broderikom i sinom Džejmsom Vilkijem Broderikom FOTO: Profimedia
Prve dve epizode serije „And just like that“ pokrenule su lavinu komentara ove nedelje na društvenim mrežama, te svi bruje o nastavku priče kultnog „Seksa i grada“.
 
Sara Džesika Parker, koja je proslavila glavni lik Keri Bredšo, na premijeri serije u Njujorku pojavila se u društvu supruga Metjua Broderika i sina Džejmsa.
 
Poznati par je Džejmsa dobio 2002. godine, a baš te godine je i debitovao u seriji.
 
Naime, on se pojavio u epizodi u kojoj Keri slučajno sreće bivšeg dečka Ejdena. Džejms je „tumačio“ Ejdenovog sina kojeg je nosio u trenutku kada nailazi na Keri.
 
Zanimljivo je da se u toj sceni dečak vidno razveselio svoju majku.
 

nova.rs/OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: