Skandal u Holivudu: Glumice optužene za DAVANJE MITA

Zabava - Sreda 13.03.2019 - 13:14

Holivudske glumice Felisiti Hafman i Lori Lahlin američko federalno tužilaštvo optužilo je da su zajedno sa pedeset ljudi upleteni u aferu "tešku" 25 miliona dolara tokom koje su davali mito da njihova deca idu na prestižne koledže.

Istraga je vodilo oko 200 agenata FBI FOTO: Profimedia Istraga je vodilo oko 200 agenata FBI FOTO: Profimedia
Istraga koju je vodilo oko 200 agenata FBi otkrila je da su roditelji podmićivali trenere za koledže i ljude u centrima za testiranje kako bi svojoj deci obezbedili upis u neke od najelitnijih škola u zemlji, stoji u saopštenju FBI.
 
Hafmanova je slikana u sred afere i ne liči na sebe, podbula je i bez šminke.
 
U centru afere nalazi se Vilijam Rik Singer koji je, kako tužilaštvo tvrdi, putem svoje konsultantske firme "Edge College & Career Network", napravio spiskove bogatih klijenata, strane bogate roditelje a i direktore i profesore u školama, a među njima su i Hafman i Lahlin.
 
- Svi oni su se dogovorili sa Singerom da plate ulazak svoje dece u elitne škole "putem veze" - ispričao je advokat Endru Leling na konferenciji za novinare.
 
Hafmanova, koju svi znama iz serije "Očajne domaćice", i njen muž, glumac Vilijam Mejsi, optuženi su za uplatu u vrednosti od 15.000 dolara pod maskom dobrotvorne donacije.
 
Upravo ta dobrotvorna donacija je, prema istrazi, obezbedila mesto njihovoj ćerki na koledžu i to tako što je varala na prijemnom ispitu.
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: