Slavni par ne krije svoje preljube: Nećemo da se u braku osećamo kao u zatvoru

Zabava - Utorak 28.09.2021 - 13:28

Holivudski glumac Vil Smit otvoreno je progovorio o braku sa Džejdom Pinket Smit, te otkrio da su u jednom trenutku svoje veze odlučili da neće više biti monogamni.

FOTO: EPA FOTO: EPA
„Džejda nikada nije verovala u konvencionalni brak… Neki članovi njene porodice imali su nekonvencionalnu vezu“, rekao je glumac za američki GQ i dodao:
 
„Ona je zbog toga odrastala na drugačiji način nego što sam ja odrastao. Imali smo nekoliko dugih rasprava o tome šta je to savršen odnos. Koji je idealan način ponašanja za parove? Najduži period naše veze svodio se na monogamiju, ali nismo je smatrali jedinim savršenim odnosom.“
 
Rekao je i da taj način ljubavnog odnosa nije za svakoga.
 
„Jedno drugome pružili smo poverenje i slobodu, jer verujemo da svako treba da pronađe svoj put. A brak za nas ne sme biti zatvor. Međutim, shvatite da naš primer nije za svakoga i ja ga ne preporučujem svakome. Ipak, slobode koje sam iskusio i koje smo pružili jedno drugom, kao i bezuslovna podrška, za mene su najviša definicija ljubavi“, objasnio je glumac.
 
Prošle godine su Vil i Džejda iskreno progovorili o njenoj vezi s pevačem Augustom Alsinom (27), koji je prijatelj njenog sina Džejdena, a zbog koje je njihov brak prolazio kroz teško razdoblje te su bili čak i raskinuli. Glumac je priznao da je tada mislio da je završio s njom, dok je Džejda dodala da su tada odlučili da će se razdvojiti na neko vreme. Ipak, Vil Smit priznaje da njegova supruga nije jedina koja se upustila u seksualne odnose s drugim ljudima. Ipak, nije želio da ulazi u detalje jer se njegov način razmišljanja promenio tokom godina.
 
Osvrnuo se i na svoje ranije seksualne fantazije o tome da ima harem poznatih devojaka. O toj svojoj ideji je čak razgovarao s trenerkom za intimnost Mihaelom Boem, s kojom je napravio i listu potencijalnih kandidatkinja koje je planirao da kontaktira, ali je na kraju shvatio da je ta ideja užasna. Na njegovoj listi su se tada našle glumica Hale Beri i balerina Misti Kopeland.
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: