Slavni pevač obelodanio strast koju je decenijama držao u tajnosti

Zabava - Petak 15.11.2019 - 13:25

Pevač počeo svoj ambiciozni projekat u tajnosti neposredno posle izgradnje kuće u Los Anđelesu

Gradi izmišljeni američki grad i njegov transportni sistem FOTO: YouTube Gradi izmišljeni američki grad i njegov transportni sistem FOTO: YouTube
Slavni roker Rod Stjuart obelodanio je svoju strast koju je decenijama držao u tajnosti - izradu maketa železnice. Britanac je, u intervjuu za jedan specijalizovani časopis o železnicama, rekao da u poslednje 23 godine "od nule" gradi izmišljeni američki grad i njegov transportni sistem, čiji su snimci objavljeni u novom broju lista.
 
- Kada počnem nešto toliko kreativno, dajem svojih 110 odsto - rekao je Stjuart.
 
Pevač je počeo svoj ambiciozni projekat u tajnosti neposredno posle izgradnje kuće u Los Anđelesu početkom devedesetih. Neboderi, skladišta, brda i pruge, stanice i tuneli - sve to je napravio na svom tavanu, u sobi koju je rezervisao za maketu pravog gradskog pejzaža.
 
- Ne volim da pozadina bude prazna, ona uništava iluziju - poetičan je Stjuart, koji dodaje da je do sada završio izgradnju više zgrada i ulica nego pruga.
 
Ova njegova strast seže u detinjstvo, u doba porodičnih odmora na južnoj obali Engleske, u primorskom letovalištu Bognor Ridžis. Rod se seća da je video "neverovatni model u izlogu" specijalizovane prodavnice.
 
Zaljubljenici u modele železnice bili su i Volt Dizni i Frenk Sinatra, a istu strast sa Stjuartom dele njegove kolege Nil Jang, i Rodžer Daltri.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: