SMRT RIJALITI ZVEZDE:Muž kaže - UBISTVO zbog trafikinga

Zabava - Subota 10.08.2019 - 13:33

Manekenka koja je imala sopstveni, šokantni rijaliti umrla je pod sumnjivim okolnostima.

Mirijam je pronađena obešena u Meksiku FOTO: Mundo Deportivo Mirijam je pronađena obešena u Meksiku FOTO: Mundo Deportivo
Mirijam Rivera, zvezda rijaliti šoua "Ima nešto u vezi sa Mirijam", pronađena je mrtva u 39. godini.
 
Meksička manekenka, jedna od prvih transrodnih rijaliti zvezda, umrla je pod "sumnjivim okolnostima", rekao je njen suprug Danijel Kuervo.
 
Mirijam je pronađena obešena u Meksiku, a njen suprug, koji živi u Njujorku, rekao je da misli da je njeno navodno samoubistvo namešteno i da je zapravo ubijena.
 
"Čuli smo se svakog dana, i rekla mi je da joj nije dobro, da će morati u bolnicu. Ne znam šta se dalje dogodilo. Postoji sumnja da je zapravo ubijena, jer su pokušavali da je nateraju da se bavi prostitucijom," rekao je Danijel, ne otkrivši ko je to pokušavao Mirijam da natera na "najstariji zanat", niti zašto je on nije zaštitio.
 
Šou "Ima nešto u vezi sa Mirijam" svojevremeno je zapanjio javnost, jer su se muškarci u njemu takmičili za naklonost manekenke Mirijam, da bi im tek u poslednjoj epizodi bilo otkriveno da je ona rođena kao muškarac.
 
Pogledajte kako je izgledao serijal!
 

Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: