Šon Koneri - vila na litici u stilu Džejms Bonda VIDEO

Zabava - Četvrtak 09.07.2020 - 14:38

Vila na jugu Francuske, na prostranom imanju, sagrađena na litici iznad mora, sa pogledom na staru luku Nice. Nekada je bila rezidencija glumca Šon Konerija, koji je glumio u filmovima Džejms Bonda, 1960-ih, 70-ih i 80-ih. Glumac prodaje vilu po ceni od 30 miliona dolara.

Glumac prodaje vilu po ceni od 30 miliona dolara FOTO: Twitter Glumac prodaje vilu po ceni od 30 miliona dolara FOTO: Twitter
Glumac je vilu „Villa Le Roc Fleuri" kupio 70-ih godina, i u njoj je živeo sa drugom suprugom. Veći deo vile ispušen je nameštajem stila Art Deco, poput mermernog stepeništa sa ornamentnim gelenderima od livenog gvožđa i drveta.
 
Spolja, vila odiše klasičnom francuskom arhitekturom, a gisterija se penje preko njene fasade i kaskada uređenih bašta koje se pružaju prema moru.
 
Novouređene bašte su obložene raznobojnim zasadima i prate stazu do morskog puta, gde se može doći do obližnjih plaža.
 
Tereni od 1,24 hektara obuhvataju drugi bazen sa morskom vodom i dve nezavisne kuće za goste. 
 
Glavna kuća je, kao i ostatak imanja, kombinacija starog i novog, sa detaljima iz perioda, poput bogatog drveta, širokih dasaka, savremenih staklenih prozora od poda do plafona i lifta.
 
"Jedna od divnih stvari na francuskoj rivijeri je osećaj zvezdanog praha - omiljeno proganjanje kraljevskih porodica, kao što su Koko Šanel, Pablo Pikaso, Grejs Keli i Šon Koneri", rekao je gospodin Morgan, partner kompanije koja raspolaže vilom.
 

RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: