Spas u policijski čas – koncert za Ginisa, „Van Gog“ od pet do pet

Zabava - Subota 28.03.2020 - 14:04

Muzika je lek koji pomaže u mnogim situacija. Zato je beogradska grupa „Van Gog“ odlučila da napravi prvi virteulni koncert i to za Ginisa, jer će svirati i pevati – 12 sati.

Nema okupljanja, ali biće muzike FOTO: G. Mitić/OK Radio Nema okupljanja, ali biće muzike FOTO: G. Mitić/OK Radio
Rokenrol je spas u policijski čas! To je moto kojim se u vreme borbe protiv koronavirusa i vanrednog stanja rukovodi bend „Van Gog“.
 
Nema okupljanja, ali biće muzike.
 
„Dobri ljudi, odlučni smo u tome da podelimo karantin vreme zajedno. U subotu ulazimo u studio u 17 č i tu ostajemo do pet ujutru, koliko traje policijski čas. Pevamo, sviramo, pričamo o lepim stvarima, čitamo, nazdravljamo... Sve vreme lajv Insta stori“, najavili su beogradski rokeri u obkavi na Instagramu i dodali da je poruka jasna - zajedno smo u ovome i zajedno ćemo izgurati.
 
Koncert možete pratiti na profilima „Van Goga“ na Instagramu i Fejsbuku.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????12 sᴀᴛɪ sᴘᴀsᴀ ᴛᴏᴋᴏᴍ ᴘᴏʟɪᴄɪᴊsᴋᴏɢ ᴄᴀsᴀ????⁣ ᴅᴏʙʀɪ ʟᴊᴜᴅɪ, ᴏᴅʟᴜᴄɴɪ sᴍᴏ ᴜ ᴛᴏᴍᴇ ᴅᴀ ᴘᴏᴅᴇʟɪᴍᴏ ᴋᴀʀᴀɴᴛɪɴ ᴠʀᴇᴍᴇ ᴢᴀᴊᴇᴅɴᴏ????⁣ ????ᴜ sᴜʙᴏᴛᴜ ᴜʟᴀᴢɪᴍᴏ ᴜ sᴛᴜᴅɪᴏ ᴜ 17 h ɪ ᴛᴜ ᴏsᴛᴀᴊᴇᴍᴏ ᴅᴏ 5h ᴜᴊᴜᴛʀᴜ ᴋᴏʟɪᴋᴏ ᴛʀᴀᴊᴇ ????‍♂️ᴄᴀs.⁣ ❣️ᴘᴇᴠᴀᴍᴏ, sᴠɪʀᴀᴍᴏ, ᴘʀɪᴄᴀᴍᴏ ᴏ ʟᴇᴘɪᴍ sᴛᴠᴀʀɪᴍᴀ, ᴄɪᴛᴀᴍᴏ, ɴᴀᴢᴅʀᴀᴠʟᴊᴀᴍᴏ...sᴠᴇ ᴠʀᴇᴍᴇ LIVE ɪɴsᴛᴀ sᴛᴏʀʏ⁣ ❣️ᴘᴏʀᴜᴋᴀ ᴊᴇ ᴊᴀsɴᴀ: ZAJEDNO SMO U OVOME I ZAJEDNO CEMO IZGURATI????????⁣ sᴀᴅ ᴊᴇ ᴘʀᴀᴠᴏ ᴠʀᴇᴍᴇ ᴅᴀ ᴏᴢɪᴠɪᴍᴏ ʀ‘ɴ’ʀ ????! ⁣ KO JE SA NAMA??????????? #koizdrzipricace #12satilive #rnrspaszapolicijskicas⁣ #ostanikodkuće

A post shared by VAN GOGH (@musicvangogh) on

RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: