Specijalna evrovizijska emisija sledeće nedelje na RTS-u

Zabava - Petak 08.05.2020 - 13:10

Specijalna emisija "Europe Shine a Light", zamena je za finale otkazane ovogodišnje Evrovizije u Roterdamu. Dvosatni šou program biće emitovan u subotu, 16. maja u 21 sat na RTS-u. Nastupaće svi izvođači koji su trebali da učestvuju u Izboru za najbolju pesmu Evrovizije ove godine.

45 država i 46 emitera će prenositi ovaj program FOTO: Reuters 45 država i 46 emitera će prenositi ovaj program FOTO: Reuters
Pored RTS-a, ukupno 45 država i 46 emitera će prenositi ovaj zanimljiv program.
 
Voditelji programa, koji će biti emitovan iz Studija 21 u Hilversumu, biće nesuđeni prezenteri ovogodišnjeg Evrosonga Edsilija Rombli, Šantal Janzen i Jan Smit, a u šouu će učestvovati svi nesuđeni učesnici ovogodišnjeg Evrosonga, koji će na početku programa otpevati pobedničku evrovizijsku pesmu iz 1997. godine “Love shine a light”, kao i virtuelni hor odabranih evrovizijskih fanova, koji će izvesti još jednu legendarnu pobedničku pesmu “What’s another year” iz 1980. godine.
 
Pored toga što će biti emitovani fragmenti nesuđene 41 ovogodišnje takmičarske evrovizijske numere, u šouu će učestvovati i odabrani nekadašnji zapaženi evrovizijski učesnici koji će svoje legendarne pesme otpevati iz lokacija širom Evrope značajnih za istoriju Evrosonga.
 
Podsetimo, Evropska radiodifuzna unija je sedmicu između 10. i 16. maja proglasila evrovizijskim danima u okviru kojih će emiteri biti u obavezi da određeno vreme posvete ovogodišnjim nesuđenim evrovizijskim učesnicima, kao i bogatim trenucima iz slavne evrovizijske istorije. Kako će izgledati RTS-ova šema po pitanju prisećanja trenutaka iz evrovizijske istorije, biće poznato u danima koji su pred nama.
nova.rs, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: