Spektakularni koncert Pepersa ispred piramida u Egiptu (VIDEO)

Zabava - Sreda 20.03.2019 - 11:06

Američka grupa Red hot čili pepers (Red Hot Chili Peppers) održala je koncert ispred velikih egipatskih piramida u Gizi kojem je prisustvovalo 10.000 gledalaca

Prašili ispred piramida FOTO: EPA-EFE Prašili ispred piramida FOTO: EPA-EFE
Američka grupa Red hot čili pepers (Red Hot Chili Peppers) održala je koncert ispred velikih egipatskih piramida u Gizi kojem je prisustvovalo 10.000 gledalaca, prenosi BBC.
 
Internetom se sada proširio veliki broj slika i snimaka sa ovog koncerta koji je održan 15. marta.
 
Bend iz Kalifornije svirao je na pozornici koja je izgledala poput ovih prastarih građevina. Nastup su otvorili pesmom "Can't Stop" s njihovog albuma iz 2002. godine "By The Way", prenosi B92.
 
Serija koncerata ispred piramida u Gizi, koju podržava egipatsko Ministarstvo turizma, doživljava se kao pokušaj vraćanja turista u zemlju nakon političkih previranja i brojnih terorističkih napada koji su u poslednjih nekoliko godina šokirali svetsku javnost.
 
Umetnici koji su ranije nastupali na ovom drevnom mestu bili su Grejtful ded, Skorpions i Frenk Sinatra.
 

Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: