Sprema se novi "Dosije Iks" - ali bez Moldera i Skali

Zabava - Sreda 23.03.2022 - 13:47

Od sredine 90-ih do ranih 2000-ih, ako ste imali problem sa stvarima koje se dešavaju noću, neobjašnjivim pojavama ili velikim vladinim zaverama, nije bilo boljeg dvojca koje biste mogli da pitate o čemu je reč od FBI agenata Foksa Moldera i Dejne Skali.

FOTO: Promo FOTO: Promo
Zahvaljujući njima "X Files" je postala jedna od najintrigantnijih serija tokom decenije. Pa, sada bismo mogli da se vratimo u taj svet, iako Molder i Skali možda neće učestvovati. Najnovija ekskluziva Giant Freakin Robot iz njihovog pouzdanog i proverenog izvora kaže da je nova serija "X Files" trenutno u razvoju. 
 
Detalji o ovoj seriji još su šturi, a serija je očigledno u vrlo ranoj fazi razvoja. Čini se da je malo verovatno da će se glavni glumci Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson vratiti u seriju, iako je Duhovni nedavno izjavio da "nema ništa protiv ako Kris Karter to bude hteo". 
 
Ali s obzirom na novi talas sadržaja koji ovih dana gađa pre svega streamere, verovatnije je pokretanje sasvim nove serije s istim nazivom, ili nešto što bi trebalo da bude nastavak. Kako prenosi Giant Freakin Robot, više detalja znaće se uskoro.
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: