Srpski di-džej Igor Garnier iznenada preminuo u teretani

Zabava - Ponedeljak 05.07.2021 - 14:55

Di-džej Igor Garnier iznenada je sinoć tokom treninga u teretani u Vašingtonu preminuo u 32. godini.

FOTO: Instagram FOTO: Instagram
Igor je, kako prenose beogradski mediji, preminuo tokom treninga u teretani u Vašingtonu u SAD, gde je poslednjih godina živeo i radio.
 
Igor je sa šest godina počeo da pohađa osnovnu muzičku školu, gde je svirao klavir. Upisao je i srednju muzičku školu, gde je učio o muzičkoj produkciji, teoriji muzike i klaviru.
 
Dalje obrazovanje nastavio je na Evropskom muzičkom univerzitetu na smeru audio inženjerstvo, gde je završio osnovnu muzičku produkciju i zvučnu tehniku. Sredinom 2000-ih počeo je da eksperimentiše sa elektronskom muzikom, a od 2007. godine nastupao je u noćnim klubovima u Beogradu.
 
Najpoznatiji hitovi su mu Biću tu, Belgrade People, Feel Desire, Love Is Taking Control... Igorova pesma Welcome to Belgrade (Dobro došli u Beograd) koju je uradio u saradnji sa disk džokejom Kizamijem i Minjom bila je na drugom mestu hit liste TDI radija.
 
Njegovi muzički spotovi emituju se na regionalnim i međunarodnim televizijskim stanicama, a takođe i na kanalu MTV. Održao je muzičku turneju širom Srbije, nastupao sa Antonijom Klamaranom i Tomom Novijem, a kasnije i sa legendarnim Fetboj Slimom u Beogradskoj areni.
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: