Šta kažu kladionice – ko pobeđuje na Evroviziji?

Zabava - Petak 11.03.2022 - 12:49

Fanovi Evrovizije iz celog sveta ovih dana pevuše Konstraktinu "In corpore sano", ali da li biste mogli da se kladite da će pobediti u Torinu?

FOTO: Promo FOTO: Promo
Prvo polufinalno veče ovogodišnje Pesme Evrovizije održaće se 10. maja u Torinu, dok je drugo polufinale zakazano za 12. maj, kad će nastupiti i Konstrakta s pesmom „In corpore sano“.
 
Svi ćemo navijati za nju, a neki bi već sad „mogli da se klade“ da će ostvariti veliki uspeh, piše nova.rs.
 
Proteklih dana evrovizijska publika potrudila se da nauči tekst Konstraktine pesme, strani fanovi su uvežbali koreografiju, pesma dominira u trendingu - ipak, po procenama kladionica je tek na 20. mestu.
 
Najveće šanse za pobedu kladionice daju Ukrajini.
 
Kalush Orchestra je novi projekat članova popularne ukrajinske hip hop grupe Kalush, a pesma "Stefania", kojom će predstaviti svoju zemlju na Evroviziji, posvećena je svim majkama koje se žrtvuju za svoju decu. 
 

 
Na visokoj drugoj poziciji je Italija, koja je do rata Rusije i Ukrajine bila favorit. Predstavlja je duo Mahmood & Blanco s pesmom "Brividi".
 

 
U top 5, ali daleko ispod Ukrajine i Italije, su i Švedska, Velika Britanija i Grčka.
nova.rs/OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: