Stara ljubav zaborava nema: Dženifer Lopez i Ben Aflek uhvaćeni zajedno u Majamiju FOTO

Zabava - Utorak 25.05.2021 - 12:34

Poslednjih mesec dana DŽenifer Lopez i Ben Aflek su u epicentru javnosti. Svetski mediji bruje o njihovom pomirenju nakon 17 godina, međutim, nijedno od njih dvoje do sada nije potvrdilo ove navode. Ipak, paparaci su uslikali pevačicu i glumca u jednom luksuznom hotelu u Majamiju.

Oboje su bili opušteni i ležerno obučeni FOTO: Depositphotos Oboje su bili opušteni i ležerno obučeni FOTO: Depositphotos
Paparaci su najpre na terasi uslikali DŽenifer, a nakon nekoliko minuta i Afleka.
 
Da su srećni zajedno govore i fotografije nastale prilikom izlaska iz hotela, na kojima se vidi kako glumac silazi niz stepenice, dok pevačica ide ispred njega nasmejana.
 
Oboje su bili opušteni i ležerno obučeni, pa se pretpostavlja da su krenuli na plažu.
 
Inače, glumac Ben Aflek je DŽenifer zaprosio 2002, ali su raskinuli pred samo venčanje 2004. Ostali su svih ovih godina u kontaktu. Takođe, njih dvoje su uslikani zajedno u automobilu, strani portali su objavili ekskluzivne fotografije sa, kako navode, romantičnog putovanja u Montani.
 
Bili su prvi poznati par za koji su mediji smislili zajednički nadimak - Benifer. NJih dvoje su zajedno igrali u filmovima "Gigli" i "Devojka iz DŽerzija", a Ben Aflek se čak pojavio u njenom spotu za pesmu Jenny from the block.
 
Podsetimo, DŽenifer Lopez je nedavno raskinula veridbu sa bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom, nakon čega je prvi put uslikana sa Aflekom, a sada su ponovo viđeni zajedno te mnogi smatraju da je ovo potvrda da su obnovili ljubav nakon dugo godina.
 
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: