Starke koje menjaju boju su novi hit leta (VIDEO)

Zabava - Petak 26.07.2019 - 13:23

Converse je udružio snage sa kreativcima iz Chinatown Marketa kako bi kreirali patike koje pod prirodnim svetlom potpuno promene boju.

Nema trikova, one se menjaju dok hodate FOTO: Free Images Nema trikova, one se menjaju dok hodate FOTO: Free Images
Dok se nalazite u zatvorenom prostoru, one su potpuno bele i ne naziru se nikakvi tragovi drugih boja, međutim kada izađete na prirodno sunčevo svetlo, one postaju narandžasto-roze-ljubičaste...
 
- Sve što je potrebno da patike promene boju je sunčeva svetlost. U tome je njihova lepota. Nije vam potrebna nikakva posebna tehnologija, ne treba da budete umetnici.
 
Nismo vam dali kutiju flomastera i rekli: "Sad sami napravite svoje cool patike". Nema trikova, one se menjaju dok hodate - kaže Majk Šerman, osnivač Chinatown Marketa, za "Sneaker News".
 
Već nakon lansiranja "magične starke" doživele su veliki uspeh, a cena nije mnogo žešća od standardnih modela ovog brena - poludubke su oko 100 dolara, plitke oko 85.
 
Noizz, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: