Sting: Opasno je reći ljudima ne verujte vakcinama. Mislim, odakle to dolazi?

Zabava - Ponedeljak 30.08.2021 - 11:54

Slavni britanski muzičar Gordon Metju Tomas Samner, poznatiji kao Sting (69), nema dileme oko efikasnosti vakcina i kaže da je vrlo opasno reći ljudima da ne veruju vakcinama.

Vakcinisan, nije imao ni trunku dileme FOTO: Profimedia Vakcinisan, nije imao ni trunku dileme FOTO: Profimedia
"Svako ima pravo na svoje mišljenje. Međutim, smatram da je opasno reći ljudima: Ne verujte vakcinama. Mislim, odakle to dolazi? Nisam siguran da to nauka podržava", rekao je Sting za "Los Anđeles tajms."
 
On je rekao da je vakcinisan i da nije imao ni trunku dileme.
 
"Dovoljno sam star da se sećam dečije paralize, odnosno, dece iz moje ulice koja su bila obogaljena tom bolešću, a koja je kasnije brzo istrebljena vakcinama. Tako da uopšte neću da se petljam sa ljudima koji sumnjaju u efikasnost vakcina", dodao je Sting.
 
Britanac još ne može da kaže kojim tokom će ići muzička scena.
 
"Trenutno moramo da čekamo i da vidimo šta će se desiti. Svi bi trebalo da se osećaju bezbedno - publika, izvođači, ljudi koji rade u organizaciji koncerata...Nadam se da će vakcine uraditi svoj posao do trenutka dok ne počne šou muzičara. Veliki sam pobornik vakcina", rekao je Sting.
Prva TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: