Stiže novi "Sex i grad": Sara Džesika Parker objavila prvi tizer! (VIDEO)

Zabava - Ponedeljak 11.01.2021 - 13:09

Vest koja je na samom početku 2021. obradovala milione fanova

Keri, Miranda i Šarlot vraćaju se u Njujork FOTO: Promo Keri, Miranda i Šarlot vraćaju se u Njujork FOTO: Promo
Za sve fanove širom sveta koji su ovu vest nestrpljivo i dugo čekali - potvrđeno je, stiže nastavak čuvene serije "Seks i grad"!
 
Keri, Miranda i Šarlot vraćaju se u Njujork, a vest o nastavku snimanja serije potvrdila je Sara Džesika Parker na Instagramu u nedelju.
 
Glumica će se ponovo družiti sa Sintijom Nikson i Kristin Dejvis, ali na žalost, ne i sa slavnom Kim Ketral, koja je u seriji tumačila čuvenu seksi zavodnicu Samantu Džons i "šetala" najbolje frajere.
 
Sara Džesika je na Instagramu objavila tizer za nastavak serije u produkciji HBO i napisala: "Ne mogu, a da se ne zapitam... Gde su sada?". I bilo je dovoljno da oduševi fanove. 
 
"I tek tako...", dodala je još pozivajući se na čuvenu rečenicu koju je Keri koristila u naratorskom delu serije, pre nego što usledi: "Priča se nastavlja...".
 
Producenti serije koja je upravo i nazvana "I tek tako..." su sve tri glumice, a pridružuje im se i Majkl Petrik King. Serija će imati 10 epizoda, a pratiće život sada 50-godišnjih junakinja i pokazati da su ljubav, prijateljstvo i životne situacije još komplikovaniji nego kada su imale 30.
 
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: