Stounsi otkrili neobjavljenu pesmu s Džimijem Pejdžom (VIDEO)

Zabava - Petak 24.07.2020 - 11:18

Muzičke legende The Rolling Stones otkrili su da će klasik “Goats Head Soup” doživeti reizdanje i predstavili su do sad neobjavljenju pesmu “Scarlet“.

Na ovoj numeri gostuju Rick Grech i legendarni Jimmy Page Na ovoj numeri gostuju Rick Grech i legendarni Jimmy Page
Na ovoj numeri gostuju Rick Grech i legendarni Jimmy Page, osnivač benda Led Zeppelin, prenosi Balkan Rock.
 
“Sećam se da smo se našli u istom studiju kao i Led Zeppelin. Imali smo rezerviran termin za snimanje nakon njih, baš su bili na odlasku kad je Jimmy odlučio da će ostati. Nije nam bila namera da napravimo zajedničku pesmu, želeli smo da to bude nekakav demo, samo da možemo osetiti muziku. Na kraju je rezultat bio vrlo dobar, a s imenima koja su učestvovala u tom procesu, bila bi šteta da to ne ugleda svetlost dana”, otkrio je Keith Richards.
 
The Rolling Stones su najavili reizdanje albuma “Goats Head Soup” za 4. septembar, a biće dostupno u više formata, uključujući četverostruko CD izdanje i vinyl box set. Fanovi će na deluxe reizdanju imati priliku da čuju deset bonus pesama, među kojima će se uz “Scarlet” i “Criss Cross” naći i još jedna neobjavljena numera “All The Rage”.
 
Box setovi će sadržati i live album “Brussels Affair”, snimljen 1973. godine za vreme koncerta u Belgiji. Na izdanju će se takođe naći hitovi poput “Tumbling Dice”, “Midnight Rambler” i “Jumping Jack Flash”. Uz sva navedena iznenađenja, dostupna će biti i ekskluzivna knjiga od 100 stranica koja će sadržati fotografije i eseje čiji su autori Ian McCann, Nick Kent i Daryl Easlea.
 

Balkan rock, OKRadio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: