Štrumpfovi se vraćaju na male ekrane

Zabava - Ponedeljak 03.05.2021 - 12:03

Čuveni Štrumpfovi ponovo su na malom ekranu u Belgiji, Francuskoj i Nemačkoj sa novih devet sezona i 272 epizode, preneo je portal "Fokus na Belgiju" (Focus on Belgium).

Štrumpfovi su popularni u celom svetu FOTO: Promo Štrumpfovi su popularni u celom svetu FOTO: Promo
Mali plavi vilenjaci su se prvi put pojavili u belgijskom stripu 1958. godine, a sada su postali međunarodne zvezde i popularni su daleko van svog sela u šumici.
 
Novi serijal crtanih filmova emituje se na belgijskoj javnoj televiziji RTBF, a prava na prikazivanje će imati francuska televizija TF1 i nemački kanal za decu Kika.
 
Nove avanture Štrumpfova deca će pratiti u još 40 zemalja putem raznih platformi na internetu.
 
Pustolovine simpatičnih stvorenja i dalje će predvoditi Veliki štrumpf zajedno sa ostalim junacima medju kojima su Kefalo, Mrgud, Licko, Smorko, Škrabalo, Gricko, Trapavko i naravno Štrumpfeta.
 
Crtani filmovi o Štrumpfovima, nekada crno-beli na belgijskoj televiziji, kasnije su postali planetarno popularni sa 256 crtaća od 30 minuta emitovanih od 1981. do 1990. Štrumpfovi su tada nagrađeni američkom televizijskom nagradom Emi za najbolji crtani film.
 
Štrumpfovi su popularni u celom svetu gde su predstavljeni u zabavnim parkovima u Dubaiju, Maleziji, Rusiji i SAD.
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: