Supruga Hjua Džekmena brani seksualnu orijentaciju poznatog glumca

Zabava - Četvrtak 01.10.2020 - 12:14

Posle dugogodišnjih glasina o seksualnosti popularnog australijskog glumca Hju Džekmena, njegova supruga Debora Li Furnes odgovorila je na glasine da je njen suprug Hju Džekmen homoseksualac.

Hju Džekmen sa suprugom FOTO: Twitter Hju Džekmen sa suprugom FOTO: Twitter

Tokom svog pojavljivanja u Ej-Bi-Si seriji Anh's Brush with Fame, 64-godišnja glumica rekla je da su uporne tvrdnje u tračarskim časopisima o njegovoj seksualnoj orijentaciji „naštetile“ porodici.

„Oni samo izmišljaju laži i govore da je Hju homoseksualac. To je kao da neko kaže Eltonu Džonu da je strejt. Nije i bio bi besan", istakla je Debora. 
 
Takođe je u šali i kroz smeh izjavila da je njen suprug godinama bio gej, a ona homoseksualka. Svi su bili šokirani kada sam se udala.
 
„Šalim se. Ne postoji problem kada je neko gej, ali je jednostavno pogrešno bilo kome nametati seksualnost u tom smislu", zaključila je Debora Furnes.
 
Posle šest godina rada u Los Anđelesu, Furnes se vratila u Australiju, gde je dobila ulogu u seriji u kojoj je glumio njen budući suprug.
 
Hju i Debora su se upoznali na snimanju filma Koreli iz 1995. Godine, a godinu dana kasnije par se venčao.
 
„Osećam se kao da sam upoznao svoju srodnu dušu, šta god to značilo", izjavio je jednom prilikom poznati glumac.
 
Hju Džekmen je proglašen najseksepilnijim muškarcem časopisa Pipl.
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: