Švarceneger oštro osudio antivaksere: Virus je tu i ubija nas

Zabava - Petak 13.08.2021 - 12:26

"Možda imate slobodu da ne nosite masku, ali trebalo bi da čuvate one koji su oko vas", poručio je Arnold Švarceneger.

FOTO: EPA-EFE FOTO: EPA-EFE
Glumac i bivši političar Arnold Švarceneger istakao je svoje mišljenje u intervjuu za „Independent“ šta misli o ljudima koji odbijaju da se pridržavaju mera koje bi trebalo da spreče širenje koronavirusa.
 
On je, pored toga, apelovao na sve ljude da se vakcinišu, drže distancu i nose zaštitne maske.
 
„Virus je tu, ubija ljude i jedini način da ga se rešimo je vakcinacijom, nošenjem maski i distancom. Treba da peremo ruke konstantno, a ne da razmišljamo da je naša sloboda sada ugrožena. J***š vašu slobodu“ rekao je Arnold.
 
Glumac je objasnio da ljudi ne mogu raditi šta žele ako to utiče na druge, pa je uporedio „korona pravila“ sa pravilima u saobraćaju.
 
„Postavljamo semafore kako neko ne bi ubio nekoga u nesreći, ne možete reći da vi nećete stati na crveno na semaforu, jer ćete onda nekoga ubiti. Možda imate slobodu da ne nosite masku, ali trebalo bi da čuvate one koji su oko vas“, rekao je on.
 
Arnold je video u kojem govori o tekućem problemu objavio i na svom Instagram profilu, pa je izazvao lavinu reakcija.
 
Dok su se neki složili s njim, mnogi su mu govorili da ih je razočarao i da se kani politike.
 
„Tako je, u pravu si, treba biti društveno koristan i reći ovo“, „Obožavam te zato što si bez dlake na jeziku“, Uvek si mi bio uzor, ali ova tvoja poruka me je stvarno razočarala“, „Ma daj, zašto sada pričaš o ovome“, piše u komentarima.
Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: