Sve zemlje bivše Juge na dnu kladionica za Evroviziju, osim jedne (VIDEO)

Zabava - Četvrtak 07.04.2022 - 13:42

Stanje na evrovizijskim kladionicama 33 dana pred početak Evrovizije u Italiji nije najsjajnije za zemlje bivše Jugoslavije, jer se skoro sve nalaze na dnu liste.

FOTO: Screenshot FOTO: Screenshot
Ove godine u Torino idu Srbija, Hrvatska, Slovenija, Severna Makedonija i Crna Gora.
 
Od 40 zemalja koje se ove godine takmiče na Evroviziji, Hrvatska je trenutno na 33. mestu kladionica, te joj kladioničari daju manje od 1 odsto šanse za pobedu.
 
Na 35. mestu kladionica je Crna Gora, Severna Makedonija je na 38., a Slovenija na neslavnom 39. mestu. Prema ovim predviđanjima, nijedna od ovih zemalja nema nikakvu šansu za pobedu.
 
Od bivših republika izdvojila se jedino Srbija, koja je trenutno 15. na kladionicama s jakim šansama za ulazak u finale. Konstrakta i pesma „In corpore sano“ osvojila je naša srca i srca ljudi širom Evrope i sveta.
 
Crnu Goru ove godine predstavlja Vladana s pesmom "Breathe", dok Severnu Makedoniju predstavlja Andrea i pesma "Circles". Sloveniju predstavlja sastav LPS i pesma "Disko", a Hrvatsku Mia Dimšić sa "Guilty pleasure".
 
Hrvatska, Crna Gora i Severna Makedonija izvodiće svoje numere na engleskom jeziku, dok Srbija i Slovenija pevaju na maternjem jeziku.
 

OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: