Svetska produkcijska kuća ulaže milion dolara u srpski film

Zabava - Sreda 28.11.2018 - 11:26

Miloš Avramović i Danilo Bećković udružili su snage sa producentom Markom Paljićem na novom filmskom projektu pod nazivom "Čulova iskušenja", koji već u pripremi privlači veliku pažnju svetskih produkcijskih kuća

"Čulova iskušenja" počinju da se snimaju naredne godine FOTO: Deposite photos
Dvojica hitmejkera srpske kinematografije Miloš Avramović i Danilo Bećković udružili su snage sa producentom Markom Paljićem na novom filmskom projektu pod nazivom "Čulova iskušenja", koji već u pripremi privlači veliku pažnju svetskih produkcijskih kuća.
 
Avramović i Bećković koji su svojim filmovima "Južni vetar" i "Mali Budo" vratili publiku u bioskope i postigli rekordnu gledanost, ali i najpozitivnije kritike stručne javnosti, prihvatili su se scenarija koji potpisuje Dimitrije Vojnov, a koji nas vodi kroz priču o mladom severnokorejskom fudbaleru Čulu i njegovom pratiocu iz tajne službe, koji završavaju u srpskom fudbalskom klubu, a zbog razlike u kulturi i poimanju fudbala neminovno dolazi do međusobnog nerazumevanja.
 
Zamišljen kao napet, ali zabavan i dinamičan film, "Čulova iskušenja", biće mešavina više žanrova - crne komedije, sportske drame i akcionog trilera, koji će na interesantan način prikazati kako Beograd i sva njegova iskušenja vidi ambiciozni sportista koji dolazi iz konzervativne sredine.
 
Upravo ove vrednosti prepoznala je jedna od najuspešnijih svetskih producentskih kuća Lewis Pictures koja će uložiti milion dolara u ovaj projekat.
 
Lewis Pictures je najprestižnijai najinovativnija produkcijska kuća u Južnoj Koreji, koja je sa Warner Bros-om i produkcijskom kućom Breda Pita radila velike hit filmove za Netflix, prikazane na najprestišnijim svetskim festivalima kao što su Kan i San Sebastijan.
 
Pareleno učestvujući na filmu "Čulova iskušenja", Lewis Pictures producira i novi film Džeralda Batlera "Afterburn".
 
"Čulova iskušenja" počinju da se snimaju naredne godine, režija će biti poverena Danilu Bećkoviću, izvršna produkcija Milošu Avramoviću, producent filma je Marko Paljić, dok će jednu od glavnih uloga igrati Sergej Trifunović.
 
"Smatramo da će saradnja sa ovakvom produkcijskom kućom omogućiti našem filmu izuzetnu internacionalnu vidljivost. Istovremeno, ovo je jedinstvena prilika za povezivanje sa Južnom Korejom, jednom od najmoćnijih kinematografija sveta, kao i sa jednom od vodećih svetskih produkcijskih kuća,ali i veliko priznanje za srpsku kinematografiju", izjavio je Danilo Bećković.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: