Švimer otkrio kada počinje snimanje nove epizode "Prijatelja"

Zabava - Četvrtak 04.03.2021 - 13:53

"Prijatelje" su obožavali mnogi, a novo oduševljenje nastalo je kada je najavljeno da će ova kultna serija dobiti svoj nastavak.

Snimanje je trebalo da počne prošle godine u avgustu FOTO: Profimedia Snimanje je trebalo da počne prošle godine u avgustu FOTO: Profimedia
Snimanje je trebalo da počne prošle godine u avgustu, ali je ono pomereno za 2021. godinu zbog pandemije koronavirusa. Sada je glumac Dejvid Švimer otkrio nove detalje o ponovnom okupljanju "Prijatelja" zbog snimanja posebne epizode.
 
Švimer (54), koji je glumio Rosa Gelera u kultnoj seriji kazao je da snimanje počinje u aprilu.
 
Nove informacije glumac je otkrio u emisiji Endija Koena tačno nakon godinu dana kada je prvi put objavljeno da će se "Prijatelji" okupiti.
 
"Zapravo, za nešto više od mesec dana idem u Los Anđeles gde počinje snimanje", rekao je Dejvid.
 
"Konačno smo smislili način da to sigurno snimimo i biće delova koje ćemo snimati napolju zbog sigurnosnih protokola", dodao je.
 
 
Tokom intervjua glumac je takođe otkrio da Elen Deženeris neće predstaviti okupljanje - uprkos ranijim najavama da će gostovati upravo kod nje.
 
"Nije Elen, nije Bili Kristal. Mogu samo da otkrijem kod koga nećemo najaviti okupljanje", rekao je.
 
Posebna epizoda trebalo je da počne da se snima u avgustu prošle godine ali je zbog pandemije koronavirusa sve pomereno.
 
Okupljanje uključuje originalnu glumačku postavu: Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisu Kudrou, Meta LeBlanka, Metjua Perija i Dejvida Švimera.
 

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: