Teška životna priča poznate glumice: Majka pred njom ubila oca, godinama se borila sa velikim problemom

Zabava - Ponedeljak 02.03.2020 - 14:04

Sada je Šarliz Teron jedna od najvećih zvezda Holivuda, ali njeno detinjstvo bilo je jako teško

Retko ko zna za njenu tešku životnu priču FOTO: Twitter Retko ko zna za njenu tešku životnu priču FOTO: Twitter
Glumica Šarliz Teron jedna je od najvećih zvezda Holivuda, dobila je i Oskara, Zlatni Globus ali i Srebrnog medveda za najbolju glumicu, međutim retko ko zna za njenu tešku životnu priču.
 
Tokom karijere igrala je u i mnogim akcionim filmovima koji su joj doneli multimilionske ugovore i učinili je jednom od najbogatijih glumica na svetu, a istakla se u filmovima "Đavolji advokat" i "Monstrum."
 
Ipak, detinjstvo popularne glumice je bilo i te kako teško, prisustvovala je trenutku kada je njena majka u samoodbrani ubila oca jer je godinama konzumirao alkohol i zlostavljao ih.
 
Šarliz se godinama borila sa depresijom, često je posećivala psihologa, a bila je zaražena žuticom zbog koje je imala gomilu problema sa zubima.
 
Kako je sama rekla od svoje jedanaeste godine nije imala zube.
 
- Zbog antibiorika su mi zubi trulili, tako da su morali sve da ih povade. Nikada nisam ni imala mlečne zube - priznala je ona.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: