Tom i Džeri dobijaju nastavak: Sada moraju da sarađuju VIDEO

Zabava - Četvrtak 19.11.2020 - 13:02

Svima omiljeni mačak i miš izvode svoje nove vragolije u predstojećem filmu "Tom i Džeri", čija premijera je zakazana za 2021. godinu.

Novi film se razlikuje od tradicije sa živim glumcima FOTO: Capital Pictures Novi film se razlikuje od tradicije sa živim glumcima FOTO: Capital Pictures
Klopke iz kojih se mudri miš uvek izvuče i nastavi dalje svojim putem, punog stomaka, još uvek su tu. Priča koja se gotovo uvek isto završava – mačak koji vrišti od bola, dok se još jedna zavera okreće protiv njega.
 
Iako su naslovni likovi animirani u sličnim stilovima, novi film se razlikuje od tradicije sa živim glumcima i scenografijom iz stvarnog sveta. Kloi Grejs Morec glumi organizatora venčanja u jednom hotelu, ali očekuje da se ukloni dosadni miš Džeri iz svog prebivališta unutar zidova hotela.
 
Scenario je napisao Kevin Kostelo, a film je zasnovan na klasičnim likovima Džozefa Barbere i Vilijama Hane. “Tom i Džeri” oživljava staro rivalstvo jer je Tom angažovan da pomogne da se ukloni Džerija iz prostorija pre ceremonije venčanja.
 
Dvojica neprijatelja uskoro moraju da nauče da sarađuju ​​s Morecovim likom, jer shvataju da neko od hotelskog osoblja aktivno radi protiv sve troje. A s rivalstvom od 80 godina, to je novi korak ka tome da postanu prijatelji.
 
U predstojećem filmu glume i Majkl Penja, Rob Delani, Kolin Džost i Ken Džong. Režirao ga je Tim Stori, a producirao Kris Defarija.
 

Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: