Tom Kruz će snimiti film u svemiru na Međunarodnoj svemirskoj stanici

Zabava - Sreda 06.05.2020 - 14:52

Američki glumac Tom Kruz (57) trebalo bi da snimi film u svemiru na Međunarodnoj svemirskoj stanici, objavio je direktor NASA Džim Brajdenstajn.

Potvrdila NASA FOTO: AP Potvrdila NASA FOTO: AP
Direktor te američke agencije je u tvitu izrazio zadovoljstvo zbog te inicijative i ocenio da će ona inspirisati "nove generacije inženjera i naučnika" na ambiciozne projekte Nase.
 
Sajt Dedlajn Holivud je objavio nagoveštaje o ovom projektu u koji je navodno uključen Space X, kompanija osnivača Tesle Ilona Maska.
 
Space X i NASA pripremaju istorijsku misiju, planiranu za 27. maj, prvu od 2011. godine, kada će američki astronauti biti poslati u svemir kapsulom Dragon.
 
Ni Ilon Mask ni Space X nisu potvrdili učešće u snimanju filma sa Tomom Kruzom, a Mask je samo odgovorio Brajdstajnu na Tviteru da bi projekat "trebalo da bude veoma zabavan".
 
Prema Dedlajn Holivudu, taj film ne bi bio iz serije filmova "Nemoguća misija".
 
N1 info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: