Tom Kruz u žutom fići: Na Trgu Svetog Marka u Veneciji snimljena poslednja scena Nemoguće misije 7

Zabava - Nedelja 15.11.2020 - 02:09

HOLIVUDSKI glumac Tom Kruz je, zajedno sa kolegama Sajmonom Pegom i Rebekom Ferguson, pre nekoliko dana na venecijanskom Trgu Svetog Marka snimio scenu za koju se pretpostavlja da je završna u sedmom nastavku filma "Nemoguća misija".

Snimanje više puta pomerano zbog pandemije korone FOTO: EPA Snimanje više puta pomerano zbog pandemije korone FOTO: EPA
Tri zvezde su se, odevene u crnu odeću, prošetale pustim trgom, dok je Kruz, koji igra tajnog agenta Itana Hanta, u ruci stezao voki-toki.
 
Pre nego što je filmska ekipa stigla u Veneciju, Kruz je u Rimu snimio nekoliko scena, a u jednoj, verovali ili ne, zajedno sa Rebekom koja igra bivšeg agenta MI 6 Ilzu Faust, vozi se u žutoj "zastavi 750", popularnom "fići", automobilu koji se proizvodio u jugoslovenskom Zavodu "Crvena zastava" u Kragujevcu, po licenci italijanskog "Fijata".
 
Premijera filma "Nemoguća misija 7", čije je snimanje više puta pomerano zbog pandemije korone, planirana je za 19. novembar 2021.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: