Tužna vest za fanove: "Metallica" otkazala turneju

Zabava - Subota 28.09.2019 - 12:45

- Još jednom, mnogo nam je žao što smo izneverili veliki broj vas, pogotovo naše velike obožavatelje koji su putovali s drugog kraja sveta - napisano je na zvaničnoj stranici benda

Džejms Hetfild ponovo na programu za lečenje FOTO: Getty Images Džejms Hetfild ponovo na programu za lečenje FOTO: Getty Images
Članovi slavnog benda "Metallica" otkazali su predstojeću turneju na prostoru Australije i Novog Zelanda iz razloga što pevač i gitarista jednog od najslavnijih rok-metal bendova, Džejms Hetfild (56), ponovo vodi bitku sa alkoholom i narkoticima.
 
- Žao nam je što moramo da obavestimo naše fanove i prijatelje da ćemo morati da odložimo predstojeću turneju po Australiji i Novom Zelandu. Kao što većina vas verovatno već zna, naš brat Džejms se bori sa zavisnošću poslednjih godina. Nažalost, sada je morao ponovo na program za lečenje kako bi se oporavio - napisano je na zvaničnoj Fejsbuk stranici benda.
 
- Nameravnamo što pre doći u vaš deo sveta kada zdravlje i raspored to budu dozvolili. Još jednom, mnogo nam je žao što smo izneverili veliki broj vas, pogotovo naše velike obožavatelje koji su putovali s drugog kraja sveta da bi bili na našim koncertima. Zahvaljujemo se na razumevanju i podršci koju pružate Džejmsu. Hvala što ste deo naše "Metallica" porodice - dodali su Lars, Kirk i Rob.
 
Takođe je navedeno da će svima koji su kupili ulaznice za koncerte na području Australije i Novog Zelanda biti uredno vraćen novac.
 

Telegraf, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: