U julu krštenje najmlađeg britanskog princa

Zabava - Utorak 26.06.2018 - 10:03

Najmađi britanski princ, Luis, biće kršten 9. jula, a sveti čin obaviće kanterberijski nadbiskup Džastin Velbi, saopštila je danas britanska kraljevska palata.

Foto: Getty images Foto: Getty images

Luis, treće dete princa Vilijama i njegove supruge Kejt, vojvotkinje od Kembridža, rođen je 23. aprila i peti je u redu za britanski tron.

U današnjem saopštenju se navodi da će Luis biti kršten tokom privatne ceremonije u Kraljevskoj kapeli u Palati Sent Džejms u Londonu, prenosi AP.

Tom prilikom će princ Luis, kako je najavljeno, nositi satensku bež haljinu sa čipkom, koju su na dan svog krštenja nosili i njegov stariji brat i sestra - princ Džordž i princesa Šarlota.

Reč je o haljini sašivenoj po ugledu na onu koju je povodom krštenja nosila najstarija ćerka kraljice Viktorije 1841. i koja je generacijama korišćena za kraljevske bebe, napominje američka agencija.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: