U svojoj prvoj ulozi Bred Pit je glumio sina Milene Dravić

Zabava - Ponedeljak 15.10.2018 - 08:47

Svoju prvu ulogu u profesionalnoj karijeri Bred Pit ostvario je u crnogorskom filmu "Tamna strana sunca", u kojem je glumio zajedno sa Milenom Dravić.

Milenin filmski sin napravio sjajnu karijeru FOTO: Printscreen Milenin filmski sin napravio sjajnu karijeru FOTO: Printscreen
Velika srpska i jugoslovenska glumica Milena Dravić preminula je u 79. godini života u Beogradu. Iza nje ostala su bujna pozorišna i filmska remek-dela za koja je višestruko nagrađivana. 
 
Međutim, malo je poznato da je u filmu "Tamna strana sunca", u kojoj je jednu od glavnih rola upravo igrala Milena Dravić, svoju prvu značajniju ulogu ostvario i slavni holivudski glumac Bred Pit. 
 
Film je sniman na Jadranu 1988. godine, a premijerno je prikazan tek 1997. godine. U ovom filmskom ostvarenju Bred je glumio Mileninog sina koji se bori s teškim oboljenjem kože. 
 
Danas, 30 godina nakon snimanja i 21 godinu nakon premijernog prikazivanja filma, Bred Pit je jedan od neizostavnih simbola Holivuda i u centru je pažnje svih svetskih medija, a malo je poznato da je svoje prve filmske korake napravio upravo na tlu bivše Jugoslavije. 
 
Ona je u šali govorila da joj je drago zbog velikog uspeha njenog "filmskog sina".
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: