Udaje se oskarovka!

Zabava - Sreda 06.02.2019 - 12:10

Dženifer Lorens (28) se verila za dečka Kuka Maronija (34)!

Par se ne oglašav u javnosti FOTO: Independent Par se ne oglašav u javnosti FOTO: Independent
Portparol glumice je za "People" magazin potvrdio da ju je u utorak, direktor umetničke galerije Maroni zaprosio u jednom restoranu, nakon čega je primećeno da nosi "ogroman kamen" na vereničkom prstu.
 
Kuk radi u njujorškoj "Gladstone" galeriji, gde predstavlja razne poznate umetnike, a glumicu je upoznao preko njene najbolje drugarice Laure Simpson. Iako su oboje ćutljivi povodom svog odnosa u javnosti, razni izvori su pričali da je hemija među njima neverovatna.
 
"Srećna je kako je nikad nisam video ni s jednim prethodnim dečkom", rekao je neimenovani izvor blizak Lorensovoj u avgustu prošle godine.
 
Romansa između njih dvoje je počela samo nekoliko meseci nakon što je glumica raskinula sa starijim rediteljem Darenom Aronofskim u novembru 2017. godine posle godinu dana veze. Pre njega se četiri meseca zabavljala sa frontmenom benda Coldplay Krisom Martinom u avgustu 2014. godine, odmah nakon njegovog razvoda od Gvinet Paltrou.
 
Najduža veza glumice je sa kolegom Nikolasom Holtom s kojim je bila pet godina zajedno, s povremenim prekidima, nakon što su se upoznali 2010. godine na snimanju filma "X-Men".
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: